';

Despre noi

Intotdeauna la inaltimea cerintelor tale

Ackrobat Profesional este o companie localizata in Timisoara care promoveaza servicii profesionale de alpinism utilitar pentru curatarea suprafetelor si fatadelor industriale si vitrate exterioare.
Angajatii firmei Ackrobat Profesional sunt specializati in tehnici  de intretineri pentru diferite tipuri de cladiri,contracte de mentenanta Companii  pentru orice constructii civile sau industriale .

 

Tu bucura-te de viata! – Avem noi grija sa straluceasca,

Experienta noastra ne-a invatat ca putem reduce considerabil costurile si timpul de executie pentru orice proiect contractat.
Misiunea noastra este aceea de a promova intotdeauna cea mai inalta calitate sustinuta la inaltime de “acrobati profesionisti” dedicati artei de a conferi stralucire suprafetelor exterioare de mari dimensiuni.
Utilizam aparatura, echipamente si materiale profesionale si respectam cu seriozitate Conventia de Protectie a Muncii, ceea ce ne promoveaza ca o firma care aduce stralucire si siguranta in vietile oamenilor.

 

Noi ne stabilim altitudinea, tu iti redescoperi atitudinea

Colaborarile noastre cu clienti din sectorul privat si public ne recomanda ca specialisti dedicati serviciilor de curatare pentru instalatiile industriale.
Folosim echipamente pe baza de spuma activa si cu functii de spalare cu jet de apa sub presiune.

 

Aducem culoare pe cele mai inalte culmi

Prin intermediul nostru, beneficiezi de servicii de vopsire a constructiilor industriale.
Firma Ackrobat Profesional inchiriaza pompe fabricate de producatorul  Wagner prin care sunt utilizate diferite tipuri de vopsele, printre care: izolante, pe baza de zinc anorganic, vopsele antirugina, etc.
In plus, angajatii firmei Ackrobat utilizeaza lifturi hidraulice si numeroase alte echipamente dedicate suprafetelor greu accesible.

 

Devino partenerul nostru!

Prin intermediul Ackrobat Profesional aveti garantia unor utilaje si echipamente certificate I.S.C.I.R. PRECUM SI PERSONALUL DE MANEVRARE ESTE AUTORIZAT I.S.C.I.R.testate si certificate de specialisti si servicii profesionale menite sa aduca stralucire si incredere in viata oamenilor.

 

TELEFON
0040 733 932 653
0040 766 263 830
ADRESA
Strada Petőfi Sándor 13
Dumbrăvița 307160, Romania
EMAIL
office@ackrobat.ro
office@ackrobatprofesional.ro