';

Alpinism utilitar

264_image_16_jbu
Alpinism utilitar (1)
Alpinism utilitar (1)

Alpinism utilitar – Interventii profesionale la orice altitudine,

Practica alpinismului utilitar este realizata in conditii optime de siguranta atat personalul autorizat precum si al celor din jur prin inchiderea zonei de lucru fiind considerat cea mai eficienta metoda pentru executarea anumitor lucrari la altitudine.

Atunci cand se respecta toate normele de utilizare a echipamentului, interventiile la inaltime sunt mai sigure decat atunci cand se folosesc  podul rulant, schela sau alte dispozitive tehnice care actioneaza pe principiul scripetilor.

Ackrobat Profesional garanteaza executia rapida a lucrarilor cu cheltuieli minime si un grad de siguranta ridicat, datorita tehnicilor alpinism utilitar si echipamentelor moderne care asigura conditii optime de lucru pentru profesionistii nostri.

Asiguram servicii profesionale de alpinism utilitar pentru curatarea si intretinerea cladirilor,fatadelor cu sticla si bond , reparatii, montaj la inaltime si diverse alte interventii in zone greu accesibile.

 

Ce beneficii va ofera serviciile de alpinism utilitar?

Atunci cand se constata ca exista o problema de acces la inaltime, alpinistii utilitari sunt cei care pot actiona indiferent de locatie, inaltime sau tipul lucrarii aflate in desfasurare.
Pe langa costurile scazute si eficienta sporita in comparatie cu alte tehnici de interventie la inaltimi mari, alpinismul utilitar are numeroase alte beneficii:

  • Operatitivitate maxima – Alpinistii utilitari sunt pregatiti sa intervina rapid, indiferent de anvergura proiectului.

 

  • Posibilitati de acces nelimitate – Spatiile cu acces dificil si inaltimi foarte mari sunt insasi specialitatea celor care desfasoara aceasta activitate, astfel ca nu exista punct de lucru la care alpinistii utilitari sa nu poata ajunge.

 

  • Conditii de lucru optime – Deoarece nu blocheaza nicio cale de acces si nici nu creeaza deranj in timpul interventiilor, obiectivele asupra carora se lucreaza isi pot desfasura programul in conditii normale, fara obstructionarea accesului sau traficului din apropiere.

 

  • O singura firma, mai multe specialitati – Alpinistii utilitari reusesc sa execute o multime de activitati diferite atunci cand se afla la inaltime (curatare geamuri, reparatii, vopsitorie fatade etc), astfel ca beneficiarul isi atinge obiectivele cu promptitudine.

 

  • Costuri mai mici fata de metodele clasice de interventie la mare altitudine.

 

Provocarile alpinismului utilitar sunt indeplinite oricand, oriunde si la orice inaltime de profesionistii Ackrobat Profesional.
Indiferent de zona de lucru pentru care suntem solicitati, echipa noastra de alpinisti utilitari raspunde cu profesionalism la orice provocare.
Personalul nostru este specializat in diverse ramuri tehnologice, astfel ca detin abilitati de: vopsitori, constructori, zidari, curatenie, electricieni,sudori, reparatii etc.
In plus, dispunem de echipamente care asigura interventii sigure, fara risc de accident, toate normele de lucru in vigoare fiind respectate cu strictete si profesionalism
Pentru mai multe informatii despre serviciile de alpinism utilitar, contactati specialistii Ackrobat Profesional.