';

Degresari si igienizari hale

Igienizari hale (2)
Igienizari hale (3)
Igienizari hale (4)

Degresari si igienizari hale – Servicii profesionale dedicate sanatatii,

Odata cu avantul tehnologic si progresele remarcabile din domeniul industrial, standardele de curatenie au crescut de asemenea in unitatile moderne de productie.

Serviciile si procedurile de Curatenia si igienizare sunt esentiale pentru ca asigura angajatilor un mediu de lucru sanatos si confortabil si extind durata de functionare a a utilajelor si echipamentelor folosite in procesul de productie.

Ackrobat Profesional asigura si promoveaza o gama variata de servicii de curatenie pentru mediul industrial, precum degresari si igienizari hale de productie ,utilaje mari,silozuri,tubulaturi sau depozite de orice fel.

Cu ajutorul profesionistilor nostri mentineti liniile de productie curate si asigurati calitatea produselor si pieselor finite, fara sa va puneti santatea in pericol din cauza acumularii de substante toxice.

 

Noi ne ocupam de curatenie, tu de profitabilitatea firmei.

De ce sa puneti angajatii sa se ocupe de intretinerea si igienizarea mediului de lucru daca exista servicii specializate de curatenie a spatiilor industriale?
Prin preluarea acestor sarcini suplimentare personalul pierde timp pretios si nu mai ofera acelasi randament pentru a spori productivitatea companiei.
De aceea, noi va asiguram tot suportul necesar intretinerii acestor spatii, pentru ca activitatile afacerii respective sa se desfasoare in conditii optime.

 

Principii de functionare – Dedicare, tehnica si profesionalism marca Ackrobat Profesional.

Pentru ca ne dorim sa  excelam in materie de curatenie industriala, serviciile noastre sunt adaptate in functie de cerintele fiecarui client.
Pe langa echipamente, produse de curatare, tehnica si forta de munca calificata, experienta ne ajuta sa abordam fiecare activitate diferit, astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate.

Prin degresari si igienizari hale intelegem realizarea unor activitati de curaratare si dezinfectie a conductelor de ventilatie, incineratoarelor, masinilior si utilajelor automate, unitatilor de evacuare, geamurilor, scarilor, poduri rulante etc.

Toate acestea sunt igienizate cu produse certificate care actioneaza asupra depunerilor de grasime, praf, murdarie si alte substante in mod eficient si care nu afecteaza sanatatea celor care isi desfasoara activitatea in spatiile pe care le intretinem.

 

Servicii de iginierizare dedicate mediului inconjurator si oamenilor,

Deoarece respectam mediul inconjurator si ne mandrim cu o conduita morala ireprosabila, serviciile noastre sunt gandite astfel incat sa imbine utilul cu placutul, dar si omul cu natura.
Din aceste motive, folosim numai materiale si echipamente care corespund normelor nationale si europene si suntem mereu in cautarea de noi solutii inteligente de degresare si igienizare a halelor industriale.

Pentru mai multe informatii, contactati reprezentantii Ackrobat Profesional.