';

Nacele autoridicatoare

Nacele (4)
Nacele (3)
Nacele (2)

Nacele autoridicatoare – Eficienta, mobilitate si viteza de executie impresionanta

Utilajele de lucru la inaltime sunt ideale pentru transportul materialelor si echipamentelor de lucru, precum si a persoanelor.
Sigure, economice si fiabile, acestea permit lucratorilor sa-si desfasoare activitatea intr-un mod flexibil, la inaltimi variabile, in pozitii optime de lucru.
La baza activitatii Ackrobat Profesional se afla o gama completa de nacele autoridicatoare care ne ajuta sa ne extindem aria de aplicatii.

Acestea sunt disponibile atat pentru inchiriere cat si pentru executie lucrari, pot fi utilizate in scopuri comerciale si industriale, pentru:

  • Constructii si intretineri fatade;
  • Reabilitari termice
  • Placari exterioare
  • Refacerea instalatiilor, decoratiunilor sau acoperisurilor,
  • Demolari etc.

 

Utilajele de care dispunem sunt moderne, usor de intretinut si sunt fabricate respectand normele de calitate si siguranta nationale si internationale.
Dupa fiecare utilizare sau perioada de inchiriere, nacelele sunt atent verificate si pregatite pentru un nou client.

 

Inchiriere nacele autoridicatoare

Aceste platforme autoridicatoare nu pot lipsi din flota de utilaje a unei companii care isi desfasoara activitatea intr-un domeniu care implica activitati desfasurate la mare altitudine.
Pentru compania noastra, nacelele sunt indispensabile, intrucat ne ajuta sa economisim timp si sa reducem timpul de executie a lucrarilor in mod considerabil.
Achizitionarea unui astfel de utilaj poate deveni o investitie inutila in cazul in care necesitatea este una temporara.
De aceea, serviciile noastre de inchiriere sunt recomandate celor care doresc sa utilizeze aceste platforme autoridicatoare pentru o perioada de timp limitata, pana la finalizarea proiectului.
Desigur, pentru contractele de inchirieri pe termen lung, oferim tarife avantajoase.

 

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate

Daca sunteti in cautarea unui utilaj de lucru la inaltime, serviciile noastre de inchiriere nacele autoridicatoare sunt alternativa ideala pentru tine.
Personalul nostru tehnic iti sta la dispozitie cu mai multe informatii si asigura asistenta tehnica pentru a folosi echipamentul in conditii optime.
Tot noi ne ocupam si de mentenanta si service-ul utilajelor, satisfactia clientului fiind importanta pentru echipa Ackrobat Profesional.