';

Sablare

Servicii de sablare, protectie anticoroziva

Una dintre cele mai eficiente metode de curatare si pregatire a suprafetelor din metal,caramida,monumente istorice,lemn,pavaj etc. pentru vopsire este sablarea cu diferite materiale (grit,nisip quartos,alice metalice etc.)
Operatiunile tehnologice din aceasta categorie au rolul de a inlatura: rugina, zgura, murdaria, straturile vechi de material nedorite sau orice alte tipuri de contaminanti care pot afecta suprafetele atat din punct de vedere estetic, cat si functional.
Datorita tehnologiilor performante de sablare de care dispunem, profesionistii Ackrobat Profesional curata si finiseaza diferite tipuri de suprafete, precum cele din: piatra, metal sau alte materiale solide ce necesita o curatare rapida si in profunzime.
In urma aplicarii operatiunii de sablare, obtinem profile corespunzatoare pentru aplicarea unor straturi noi de vopsea de orice fel sau sistem protectie la foc, etc.

 

Metode personalizate de sablare pentru fiecare proiect

In functie de suprafata ce trebuie sablata, dimensiuni, complexitatea lucrarii si productivitatea dorita, specialistii Ackrobat Profesional utilizeaza mai multe tipuri de echipamente si instalatii, printre care:

  • Sablare cu materiale abrazive – Metoda recomandata structurilor metalice, proiectelor de restaurare a fatadelor si altor suprafete cu depuneri consistente.

Materialele folosite au o duritate ridicata, iar operatiuna consta in propulsarea particulelor la viteze mari, direct pe suprafata obiectelor vizate;

 

  • Sablare cu abur uscat – Aburul supraincalzit are capacitatea de a distruge bacteriile si de a indeparta mizeria, grasimea si alte reziduri, chiar si in cele mai greu accesibile locuri.

Deoarece nu se utilizeaza solventi chimici, aceasta metoda poate fi utilizata pentru diverse aplicatii industriale;

 

  • Hidrosablare – Sablarea cu jet puternic de apa 500-2500 Bar este folosita in general pentru curatarea si intretinerea masinilor si utilajelor, indepartare marcaje,grafiti etc;

 

  • Sablare cu gheata carbonica – Aceasta metoda ecologica si necoroziva este ultima descoperire in domeniul lucrarilor de sablare si se dovedeste utila pentru numeroase aplicatii.

 

Ackrobat Profesional ultrafiniseaza orice suprafata

Sablarea este un procedeu rapid si sigur de pregatire a suprafetelor care nu pot fi curatate prin alte metode.
Acesta se realizeaza cu ajutorul materialelor abrazive granulare, alicelor metalice, lichidelor sau aerului comprimat, toate acestea fiind propulsate cu viteze impresionante.
Energia acestora este suficient de puternica pentru a indeparta orice urma de rugina sau depuneri de materiale acumulate in timp, pregatind suprafatele pentru vopsire sau aplicarea altor tratamente profesionale.
Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, contactati consultantii Ackrobat Profesional.