';

Vopsitorie mecanizata

Vopsitorie mecanizata (21)
Vopsitorie mecanizata (26)
Vopsitorie mecanizata (20)

Finisaje durabile cu echipamente profesionale de vopsitorie mecanizata.

Fatada si peretii interiori ai unei constructii detin un rol important pentru estetica si confortul persoanelor care locuiesc sau acceseaza cladirea respectiva.
Prin aplicarea de vopsea lavabila disponibila in numeroase variante, in privinta texturii, culorii si puterii de acoperire, orice spatiu poate fi personalizat intr-o maniera originala.
Firma Ackrobat Profesional detine o serie de echipamente profesionale de vopsitorie mecanizata potrivite pentru orice tip de lucrare.
Executam zugraveli mecanizate Airless in segmentul rezidential si cel industrial, cu vopsea de orice tip, indiferent ca este vorba de interior sau exterior.

Profesionistii Ackrobat Profesional au o vasta experienta tehnica si practica in domeniul finisajelor decorative si de protectie, pompe Airless Wagner/Graco si alte echipamente profesionale pentru efectuarea unor zugraveli mecanizate la cele mai ridicate standarde si inaltimi.

 

Principala calitate a serviciilor noastre? Reducem timpul de lucru la jumatate,

Serviciile noastre sunt o alternativa excelenta la sistemul clasic de vopsire atat calitativ, cat si cantitativ.
In plus, aplicarea mecanizata a vopselei contribuie la economisirea timpului de lucru, dar si la reducerea pierderilor de material sau financiare.

 

Avantajele sistemelor mecanizate

  • Acoperire uniforma si rapida pe suprafete mari;
  • Vopsea mai bine omogenizata inainte de aplicare;
  • Calitate superioara a lucrarii finale;
  • Costuri reduse datorita sistemelor de aplicare Airless a vopselei prin care se reduce timpul de executie;
  • Timp de lucru scazut, mai putin efort;
  • Profesionisti capabili sa intreprinda activitati la mare inaltime.

Pretul final al lucrarii poate varia in functie de amploarea poiectului, personalul necesar, materialele folosite si timpul acordat pentru finalizarea lucrarilor de vopsire mecanizata.

 

Mod de aplicare mecanizata a vopselei

Pe langa echipamentele moderne de care dispunem si materialele calitative pe care le folosim pentru obtinerea unor suprafete estetice si durabile, respectam cu strictete modul de aplicare a vopselei si respectarea certificatelor tehnice ale acestora.
Dupa ce slefuim suprafetele si se fac reparatiile locale necesare, indepartam praful si aplicam amorsa, dupa care pulverizam vopseaua in doua straturi, in functie de compozitie si textura.

 

Ackrobat Profesional – Competenta si profesionalism la preturi avantajoase

Pentru ca ne dorim sa asiguram clientilor nostri servicii profesionale care sa respecte atat standardele europene, cat si cerintele pietei actuale, investim constant in echipamente de vopsitorie mecanizata de ultima generatie, certificate international.
Realizam cele mai calitative finisaje decorative si de protectie pe baza de produse profesionale dedicate amenajarilor interioare si exterioare.

 

Aplicare sistem anticoroziv si sistem protectie la foc in functie de scenariul la foc,inmanam si toata documentatia pentru institutiile de Pompieri I.S.U.
Pentru mai multe detalii sau cereri de oferta, nu ezitati sa ne contactati.